VALOKUITUA VUOLIJOELLE JA OTANMÄKEEN!

OLEN KIINNOSTUNUT SAAMAAN VALOKUITULIITTYMÄN KOTIINI JA VARAAN VALOKUITULIITTYMÄN SIIKAVERKOLTATähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Lomake käyttää tietojen siirrossa tietoturvallista SSL-suojausta.

Liittymän käyttöpaikan yhteystiedot
Etunimi Sukunimi *
Yritys
Henkilö/Y-tunnus * (kirjaimet isolla)
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Laskutusyhteystiedot (jos eri kuin käyttöpaikan)
Etunimi Sukunimi *
Yritys
Henkilö/Y-tunnus * (kirjaimet isolla)
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Liittymän tiedot
Valokuitua Vuolijoelle ja Otanmäkeen liittymänvaraus* Varaus on sitova, jos alue rakennetaan, jolle liittymä on varattu. Liittymämaksu ja Siikaverkko Osuuskunnan jäsenmaksu laskutetaan vasta, kun rakentaminen varmistuu.

Varaan 31.8.2020 mennessä käyttövalmiin valokuituliittymän 500 € hintaan ja saan päätelaitteen (arvo 130 €) ilmaiseksi. Hinta sisältää alv 24%.

Hinta sisältää valokuituliittymän päättämisen kiinteistöön. Mikäli kyseessä on vapaa-ajanasunto ja tilaajayhteyden pituus vapaa-ajan asunnolle ylittää 300 m, Siikaverkko vahvistaa hinnan. Jos hinta nousee, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus. Tilaajan vastuulla on omien kaapeleiden näyttö sekä piha-alueen viimeistelytyöt

Jäsenyys * Siikaverkko Osuuskunnan jäsenmaksu 100 €. Oikeuttaa valokuituliittymän hankintaan. Maksu on arvonlisäveroton.

Tilaan seuraavan palvelun. Hinnat sisältävät alv 24% Siikaverkko Ohituskaista 1000/1000 Mbps (sis IPTV) 59,90 €/kk
Siikaverkko Super Viihde 200/200 Mbps (sis IPTV) 52,90 €/kk
Siikaverkko Super 200/200 Mbps 49,00 €/kk
Siikaverkko Mökkinetti 100/100 Mbps (vain vapaa-ajan asunnoille) 32,90 €/kk

Liittymätyyppeihin Siikaverkko Ohituskaista 1000/1000 sekä Siikaverkko Super Viihde sisältyy Maxivisionin IPTV-palvelu. TV-kanavien katselua varten asiakkaan on hankittava Maxivisionin IPTV-boksi. Liittymäsopimus on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jos sinulla on huoneisto taloyhtiössä, kysy lisää vaihtoehdoistamme.


Laskutus
Tarjousjakson aikana varatun liittymän maksuvaihtoehtoja ovat kertamaksu 500 € (sis. alv 24%) tai osamaksu 6 x 90 € = 540 € (sis. alv 24%) (laskutus 2 kk:n välein). Hinnat sisältävät liittymän ja päätelaitteen.

Tarjousjakson päätyttyä 31.8.2020, varatun liittymän maksuvaihtoehtoja ovat kertamaksu 630 € (sis. alv 24%). Osamaksu 6 x 115 € = 690 € (sis. alv 24%). Hinnat sisältävät liittymän ja päätelaitteen.

Rakennettavan liittymän hinta on 60% osuudelta kotitalousvähennyskelpoinen.

Osuuskunnan jäsenmaksu 100 € peritään yhdessä erässä.

Laskuun lisätään kulloinkin voimassa oleva laskutuslisä. Katso palveluhinnasto.

Maksutapa * Kertamaksu
Osamaksu 6 erässä

Sopimusehdot Olen lukenut ja hyväksyn sopimusehdot.

Tutustu palvelukuvaukseen.

Tietosuoja Käsittelemme sopimusasiakkaittemme sekä palveluistamme kiinnostuneiden henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä Suomen lainsäädännön mukaisesti. Kerromme sinulle oikeuksistasi sekä tietosuojakäytännöistämme osoitteessa https://siikaverkko.fi/tietosuojakaytanto/.

Lisätietoja max. 130 merkkiä

Kun olet lähettänyt tiedot eteenpäin ja ne on tarkistettu, lähetetään syöttämääsi sähköpostiin kutsu allekirjoittamaan sähköinen sopimus Visman palvelussa. Sähköinen sopimuksen allekirjoittaminen vaatii tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.


Valokuitua Vuolijoelle ja Otanmäkeen! on Siikaverkko Osuuskunnan selvitys- ja tiedotus-hanke, jonka tavoitteena on kuntalaisten, yritysten sekä myös julkisen ja kolmannen sektorin toimijoiden tiedottaminen ja tulevaisuuden tieto-liikennetarpeiden selvittäminen Kajaanin kaupungin läntisten ja eteläisten kylien alueella.