Tilaan valokuituliittymän Raahen Kuitu Oy:ltäTähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Valokuituliittymän tilausohje

Lomake käyttää tietojen siirrossa tietoturvallista SSL-suojausta.

Liittymän käyttöpaikan yhteystiedot
Etunimi Sukunimi *
Yritys
Henkilö/Y-tunnus * (kirjaimet isolla)
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Laskutusyhteystiedot (jos eri kuin käyttöpaikan)
Etunimi Sukunimi *
Yritys
Henkilö/Y-tunnus * (kirjaimet isolla)
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Liittymän tiedot
Liittymän tiedot ja palvelut * Tilaan valokuituliittymän hintaan 600 euroa (sis. alv 24%). Liittymä sisältää valokuituliittymän urakoinnin tontille ja päättämisen kiinteistöön enintään 300 m saakka. Mikäli tilaajayhteyden pituus ylittää 300 m, Raahen Kuitu vahvistaa hinnan. Jos hinta nousee, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus.

Asiakkaan tilaamat lisäpalvelut ja sisäverkon rakentaminen/muutostyöt laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Tilaajan vastuulla on tontin osalta kaapelinäytöt sekä piha-alueen jälkityöt.

Päätelaite * En tilaa päätelaitetta.
Tilaan 148,80 euron arvoisen päätelaitteen CTS-FWR5-3105 tai vastaava.

Liittymän nopeus * Nopia 100/100 Mbps 39,90 €/kk, 24 kk määräaikainen sopimus
Tosinopia 1000/1000 Mbps (sis. IPTV-palvelun) 49,90 €/kk, 24 kk määräaikainen sopimus


Palvelun käyttöönotto * Internetyhteyspalvelu otetaan käyttöön heti liittymän valmistuttua
Internetyhteyspalvelu otetaan käyttöön myöhemmin
Päivämäärä
Käyttöönotto viimeistään 24 kk sopimuksen tekohetkestä.

Laskutus ja erityisehdot
Jos verkon rakentuminen alueelle, jolle tilattu liittymä tulisi toimittaa, peruuntuu asiakkaasta riippumattomista syistä, Raahen Kuitu Oy on velvollinen palauttamaan asiakkaalle ennakkomaksun kokonaisuudessaan. Ennakkomaksulle ei palautuksen yhteydessä makseta korkoa.

Maksutapa * Sitova ennakkomaksu 200 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Seuraava 200 euron erä laskutetaan kun kuitu kytketään ja loput 200 euroa 2 kk kuluttua käytön aloittamisesta. Raahen Kuitu Oy (toimittaja) toimittaa asiakkaalle valokuituliittymän toimittajan yleisten sopimusehtojen mukaisesti. Sopimuksen syntyminen edellyttää, että asiakas on maksanut vaaditun 200 euron ennakkomaksun.
Sitova ennakkolasku 120 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Loput 480€ laskutetaan kuukausimaksuna 24kk sopimuksella 20€/kk. Korko 0%.
Sitova ennakomaksu 120 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Loput 480€ laskutetaan kuukausimaksuna 48kk sopimuksella 10€/kk. Korko 0%.

Sopimusehdot Olen lukenut ja hyväksynyt Raahen Kuidun yleiset sopimus- ja toimitusehdot.

Jälkiliittymähinnasto Ymmärrän, että 600 € liittymämaksu koskee vain alueita, joissa ei ole siirrytty jälkiliittymähinnastoon. Lue lisää jälkiliittymähinnastosta ja -alueista.

Tietosuoja Käsittelemme sopimusasiakkaittemme sekä palveluistamme kiinnostuneiden henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä Suomen lainsäädännön mukaisesti. Kerromme sinulle oikeuksistasi sekä tietosuojakäytännöistämme osoitteessa https://tayskuitu.fi/tietosuoja-raahe/.

Lisätietoja max. 130 merkkiä

Kun olet lähettänyt tiedot eteenpäin ja ne on tarkistettu, lähetetään syöttämääsi sähköpostiin kutsu allekirjoittamaan sähköinen sopimus Visman palvelussa. Sähköinen sopimuksen allekirjoittaminen vaatii tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.