Tilaan valokuituliittymän Nivalan Kuitu Oy:ltäTähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Valokuituliittymän tilausohje

Lomake käyttää tietojen siirrossa tietoturvallista SSL-suojausta.

Liittymän käyttöpaikan yhteystiedot
Etunimi Sukunimi *
Yritys
Henkilö/Y-tunnus * (kirjaimet isolla)
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Laskutusyhteystiedot (jos eri kuin käyttöpaikan)
Etunimi Sukunimi *
Yritys
Henkilö/Y-tunnus * (kirjaimet isolla)
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Liittymän tiedot
Liittymän tiedot ja palvelut * Tilaan käyttövalmiin liittymän hintaan 650 euroa (sis. alv 24%). Liittymä sisältää valokuituliittymän urakoinnin tontille sekä kuidun läpiviennin ja päättämisen kiinteistöön enintään 300 m saakka. Mikäli tilaajayhteyden pituus ylittää 300 m, Nivalan Kuitu vahvistaa hinnan. Jos hinta nousee, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus. 1000/1000 Mbps liittymän sisältämää IPTV-palvelua varten asiakkaan tulee itse hankkia digiboksi esimerkiksi Maxivisionilta

Asiakkaan tilaamat lisäpalvelut ja sisäverkon rakentaminen/muutostyöt laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Tilaajan vastuulla on tontin osalta kaapelinäytöt sekä piha-alueen jälkityöt.

Päätelaite * En tilaa päätelaitetta.
Tilaan 150 euron arvoisen päätelaitteen CTS-FWR5-3105.

Liittymän nopeus * 100/100 Mbps 39,90 €/kk, 24 kk määräaikainen sopimus
1000/1000 Mbps 49,90 €/kk, 24 kk määräaikainen sopimus (sis. IPTV-palvelun)
Osa-aikainen mökkituote 100 pv/vuosi (ilman IPTV:tä, nopeus 100/100 Mbps) / 34,90 €/kk


Palvelun käyttöönotto * Internetyhteyspalvelu otetaan käyttöön heti liittymän valmistuttua
Internetyhteyspalvelu otetaan käyttöön myöhemmin
Päivämäärä
Käyttöönotto viimeistään 24 kk sopimuksen tekohetkestä.

Laskutus ja erityisehdot
Jos verkon rakentuminen alueelle, jolle tilattu liittymä tulisi toimittaa, peruuntuu asiakkaasta riippumattomista syistä, Nivalan Kuitu Oy on velvollinen palauttamaan asiakkaalle ennakkomaksun kokonaisuudessaan. Ennakkomaksulle ei palautuksen yhteydessä makseta korkoa.

Maksutapa * Sitova ennakkomaksu 200 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Loppumaksu laskutetaan, kun liittymä on toimitettu kiinteistöön. Nivalan Kuitu Oy (toimittaja) toimittaa asiakkaalle valokuituliittymän toimittajan yleisten sopimusehtojen mukaisesti. Sopimuksen syntyminen edellyttää, että asiakas on maksanut vaaditun 200 euron ennakkomaksun.
Sitova ennakkomaksu 200 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Loput 450€ laskutetaan kuukausimaksuna 6kk sopimuksella 75€/kk. Korko 0%
Sitova ennakkomaksu 200 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Loput 450€ laskutetaan kuukausimaksuna 12kk sopimuksella 37,5€/kk. Korko 0%.

Sopimusehdot Olen lukenut ja hyväksynyt Nivalan Kuidun yleiset sopimus- ja toimitusehdot.

Tietosuoja Käsittelemme sopimusasiakkaittemme sekä palveluistamme kiinnostuneiden henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä Suomen lainsäädännön mukaisesti. Kerromme sinulle oikeuksistasi sekä tietosuojakäytännöistämme osoitteessa https://tayskuitu.fi/tietosuoja-nivala/.

Lisätietoja max. 130 merkkiä

Kun olet lähettänyt tiedot eteenpäin ja ne on tarkistettu, lähetetään syöttämääsi sähköpostiin kutsu allekirjoittamaan sähköinen sopimus Visman palvelussa. Sähköinen sopimuksen allekirjoittaminen vaatii tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.