VALOKUITUA HAAPAVEDELLE!

OLEN KIINNOSTUNUT SAAMAAN VALOKUITULIITTYMÄN KOTIINI JA VARAAN VALOKUITULIITTYMÄN SIIKAVERKOLTATähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Lomake käyttää tietojen siirrossa tietoturvallista SSL-suojausta.

Liittymän käyttöpaikan yhteystiedot
Etunimi Sukunimi *
Yritys
Henkilö/Y-tunnus * (kirjaimet isolla)
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Laskutusyhteystiedot (jos eri kuin käyttöpaikan)
Etunimi Sukunimi *
Yritys
Henkilö/Y-tunnus * (kirjaimet isolla)
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Liittymän tiedot
Liittymän tiedot ja palvelut * Varaus on sitova, jos alue rakennetaan, jolle liittymä on varattu. Liittymämaksu ja Siikaverkko Osuuskunnan jäsenmaksu laskutetaan vasta, kun rakentaminen varmistuu.

Varaan käyttövalmiin valokuituliittymän 500 € hintaan. Hinta sisältää alv:n 24%. Saan päätelaitteen (arvo 130 €) tilaukseeni maksutta, kun varaan liittymän 31.12.2022 mennessä.

Hinta sisältää valokuituliittymän päättämisen kiinteistöön. Mikäli tilaajayhteyden pituus vapaa-ajan asunnolle ylittää 300 m, Siikaverkko vahvistaa hinnan. Jos hinta nousee, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus. Tilaajan vastuulla on omien kaapeleiden näyttö sekä piha-alueen viimeistelytyöt

Jäsenyys * Siikaverkko Osuuskunnan jäsenmaksu 100 €. Oikeuttaa valokuituliittymän hankintaan. Maksu on arvonlisäveroton. Osuuskunnan jäsenmaksu 100 € peritään yhdessä erässä.

Liittymän nopeus * Siikaverkko Ohituskaista 1000/1000 Mbps (sis IPTV) 51,90 €/kk
Siikaverkko Super 500/500 Mbps 45,90 €/kk
Siikaverkko Mökkinetti 100/100 Mbps (vain vapaa-ajan asunnoille) 32,90 €/kk

Liittymätyyppiin Siikaverkko Ohituskaista 1000/1000 sisältyy Maxivisionin IPTV-palvelu. TV-kanavien katselua varten asiakkaan on hankittava Maxivisionin IPTV-boksi. Liittymäsopimus on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jos sinulla on huoneisto taloyhtiössä, kysy lisää vaihtoehdoistamme.


Laskutus
Tarjousjakson päätyttyä 1.1.2023, varatun liittymän maksuvaihtoehtoja ovat kertamaksu alkaen 630 € (sis. alv 24%) ja osamaksu 6 x 115 € = 690 € (sis. alv 24%). Hinnat sisältävät liitymän ja päätelaitteen. Jälkiliittymähinnoitellun voi maksaa myös osissa.
Rakennettavan liittymän hinta on 60% osuudelta kotitalousvähennyskelpoinen. Laskuun lisätään kulloinkin voimassa oleva laskutuslisä. 1.9. siirrytään portaittain jälkiliittymähinnoitteluun. Lue lisää. Osuuskunnan jäsenmaksu 100 € peritään yhdessä erässä Katso palveluhinnasto.

Maksutapa * Kertamaksu
Osamaksu 6 erässä

Sopimusehdot Olen lukenut ja hyväksyn sopimusehdot.

Tutustu palvelukuvaukseen.

Tietosuoja Käsittelemme sopimusasiakkaittemme sekä palveluistamme kiinnostuneiden henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä Suomen lainsäädännön mukaisesti. Kerromme sinulle oikeuksistasi sekä tietosuojakäytännöistämme osoitteessa https://siikaverkko.fi/tietosuojakaytanto/.

Lisätietoja max. 130 merkkiä

Kun olet lähettänyt tiedot eteenpäin ja ne on tarkistettu, lähetetään syöttämääsi sähköpostiin kutsu allekirjoittamaan sähköinen sopimus Visman palvelussa. Sähköinen sopimuksen allekirjoittaminen vaatii tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.


Valokuitua Haapavedelle! on Siikaverkko Osuuskunnan selvitys- ja tiedotus-hanke, jonka tavoitteena on kuntalaisten, yritysten sekä myös julkisen ja kolmannen sektorin toimijoiden tiedottaminen ja tulevaisuuden tieto-liikennetarpeiden selvittäminen Haapaveden alueella.